Altijd net een stap meer of verder denken
dan de opdrachtgever vraagt of verwacht.

– Ingrid van Leusden –

Wie ben ik en
Wat doe ik?

Talent2Support is in oktober 2010 opgericht door Ingrid van Leusden. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in diverse ondersteunende functies heb ik besloten om mijn specialiteiten als freelancer in te zetten.

Met Talent2Support wil ik mijn kwaliteiten optimaal benutten om bedrijven, kleine ondernemers maar ook particulieren te ondersteunen op tijdelijke basis. Dit kan voor een korte of langere periode zijn.

Mijn motto is: Altijd net een stap meer of verder denken dan de opdrachtgever vraagt of verwacht.

Duizendpoot eerste klas. Deze omschrijving past het beste bij mij. Ik heb een brede achtergrond, functioneer goed in een hectische en dynamische omgeving en zet mij altijd voor meer dan 100% in om een goed resultaat te bereiken. Ik ben goed in staat om zelfstandig te werken. Weet in een drukke hectische periode door mijn helikopterview goed de belangrijke zaken te scheiden en prioriteiten juist te stellen. Ben zeer flexibel en daardoor in hoge mate betrokken bij wat er speelt in een organisatie. Daarnaast ben ik in staat om nieuwe zaken zeer snel op te pakken.

Ik wil graag meedenken met de medewerkers/directie in een organisatie en hen hierdoor werk uit handen nemen. Ben zeer geïnteresseerd in wat er binnen een bedrijf speelt en weet van aanpakken. Door mijn organisatorische kwaliteiten en mijn positieve, gedreven instelling heb ik altijd goede resultaten weten te behalen bij mijn werkgevers en opdrachten. Discreet, helikopterview, organisatietalent, meedenken, vooruitdenken zijn enkele steekwoorden die op mijn persoon van toepassing zijn.

Waarom zou u voor Talent2Support kiezen?

Organisatietalent

Organisatietalent


Ik slaag erin de dingen daadwerkelijk tot stand te brengen. Organiseren zit in mijn bloed en geen uitdaging is te moeilijk. Ben goed instaat om meerdere zaken tegelijk te doen. Vind het een uitdaging om mee te denken over het opzetten en uitwerken van nieuwe processen of werkzaamheden. Ik ben adequaat en zorgvuldig.

Helikopter view

Helikopter view


Ik ben in staat om werkzaamheden en projecten vanaf een hoger standpunt te bekijken. Dit geeft voor mijzelf nieuwe inzichten en schept een helder en duidelijk beeld. Hierdoor kan ik de werkzaamheden beter overzien en beheersen. Het stelt mij tevens in staat om het management meer dan 100% te ondersteunen.

Flexibel

Flexibel


Ik pas me gemakkelijk aan, aan veranderende omstandigheden in mijn werkomgeving. Ben leergierig en maak nieuwe zaken snel eigen. Ik heb aanpassingsvermogen, ben creatief en kan snel schakelen. Daarnaast ben ik loyaal aan voor wie ik werk en bereidt om ook buiten reguliere kantoortijden door te werken.

Discreet

Discreet


Discreet zijn is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik neem de verantwoordelijkheden die bij een functie horen serieus en discreet zijn is hierbij van belang. Vertrouwen is de basis voor een goede werkomgeving. Door discreet en vertrouwelijk te zijn zorg ik ervoor dat ik vaak op een hoger level mee kan denken.

Ervaring

 • Office Manager
 • (Directie)secretaresse
 • Managementassistent / Personal assistent
 • Operationeel Inkoper
 • Beschrijving van administratieve of inkoopondersteunende processen
 • Coachen / Begeleiden van ondersteunend personeel
 • Evenementenorganisatie (beurs, bedrijfsevenement, personeelsfeest)
 • Opzetten secretariaat
 • HR ondersteuning
 • Inrichten HR systeem
 • PMO projectondersteuner

Projecten

 • HR & Finance Assistent Activevideo
 • Office Manager BSNC
 • Project Management Officer (PMO) voor een Data/Telecom project
 • Office Manager bij Activevideo
 • Operationeel inkoper Provincie Utrecht
 • Projectsecretaris Europese Aanbesteding bij een ministerie
 • Administratieve ondersteuning kleine ondernemingen