Diensten

pmo-projectondersteuning

PMO Projectondersteuning

Talent2Support heeft ervaring in projectondersteuning op verschillende vakgebieden zoals ICT diensten en Telefonie. Daarnaast heeft Talent2Support ook ervaring in het ondersteunen van grote projecten binnen bedrijven zoals verhuizingen. Als projectondersteuner kan Talent2Support het project in goede banen leiden en de overige projectleden werk uit handen nemen. Denk hierbij aan verslaglegging, projectplanning opstellen en bijhouden, begrotingen bijhouden, afspraken maken en deadlines in de gaten houden.

officemanager

Office Manager

Bent u net gestart met uw bedrijf of bevindt uw bedrijf zich in een drukke periode?
Talent2Support kan u helpen om uw processen goed in te richten of die werkzaamheden voor u over te nemen die door de drukte blijven liggen. We hebben heeft veel ervaring in de vele aspecten van het Office Management zoals: personeelszaken, facilitaire zaken, administratie, directie & management ondersteuning etc.

Talent2Support kan ook ingezet worden voor vervanging van uw eigen medewerkers bij ziekte of verlof.

administratieve-ondersteuning

Administratieve ondersteuning

Zowel voor particulieren, kleine ondernemers als voor bedrijven kan Talent2Support administratieve ondersteuning verlenen. Kleine ondernemers maken vaak lange dagen. Dan moet ook de administratie nog gedaan worden. Talent2Support kan u deze last uit handen nemen. U neemt slechts een beperkt aantal uren per maand af en Talent2Support zorgt ervoor dat de administratie op orde blijft.

Wilt u uw administratieve processen opnieuw inrichten of zoekt u naar een juiste manier om uw administratie in te richten. Talent2Support kan uw bedrijf ondersteunen om uw administratie op te zetten of opnieuw in te richten. De werkzaamheden kunnen op kantoor of bij u thuis plaatsvinden. Talent2Support kan ook vanuit haar eigen kantoor werkzaamheden verrichten.

hr

HR

Talent2Support heeft ervaring met het opzetten van een HRM systeem en de koppeling met de salarisadministratie. Wij kunnen u ondersteunen bij het uitvoeren van de personeelsadministratie en de uitvoering naar de salaris verwerker. Daarnaast kunnen wij bedrijven ondersteunen bij het invoeren van allerlei HR gerelateerde zaken zoals vakantieregistratie, secundaire arbeidsvoorwaarden en een personeelshandboek.

evenementen-organisatie

Evenementen organisatie

Zowel zakelijk als privé kan Talent2Support uw evenement organiseren. Gaat uw bedrijf deelnemen aan een beurs of evenement en organiseert u dit normaal altijd allemaal zelf? Heeft u dan ook het gevoel dat het net niet goed genoeg gedaan kan worden omdat de tijd gewoonweg ontbreekt?

Talent2Support kan u begeleiden om een beurs of evenement tot in de puntjes te verzorgen. Uw deelname zal daarmee op een hoger niveau worden getild. Ook de organisatie van bijvoorbeeld een bedrijfsevenement kan Talent2Support verzorgen.

management-personalassistent

Management / Personal assistent

Zowel zakelijk als privé kan Talent2Support alle voorkomende werkzaamheden uit handen nemen. Denk hierbij aan het plannen van afspraken, het regelen en boeken van reizen, het begeleiden van uw verhuizing of verbouwing, het managen van uw mailbox en agenda, etc.

De werkzaamheden kunnen op kantoor of bij u thuis plaatsvinden. Talent2Support kan ook vanuit haar eigen kantoor werkzaamheden verrichten.

operationeel-inkoper

Operationeel Inkoper

Talent2Support is ook inzetbaar als Operationeel Inkoper bij diverse inkooptrajecten of ter ondersteuning van uw inkoopproces. Talent2Support kan de processen van uw BackOffice opnieuw inrichten of ondersteuning verlenen. Wilt u meedoen aan een Europese aanbesteding en wilt u uw aanbieding zo netjes en zorgvuldig mogelijk de deur uit doen om uw kansen te vergroten? Of bent u als bedrijf verplicht om Europees aan te besteden en zoekt u iemand om dit proces op ondersteunend niveau te begeleiden. Talent2Support heeft veel ervaring op inkoopgebied en kan uw project dan ook in goede banen leiden.

coachen

Coachen

Talent2Support kan uw eigen medewerkers coachen en begeleiden in hun werkzaamheden. Door de lange ervaring op office gebied kan Talent2Support uw medewerkers of afdeling begeleiden om de werkzaamheden efficiënter uit te voeren.

Mag ik u helpen?